Opće informacije

Mjesto održavanja kongresa:

erflogoSveučilište u Zagrebu
Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet
Borongajska cesta 83f


View 4- kongres hrvatskih logopeda in a larger map

Službeni jezik:
Službeni jezik Kongresa je hrvatski i engleski. Za (plenarna) predavanja i ostale vrste izlaganja biti će osiguran simultani prijevod.

Pozivno pismo (letter of invitation):
Na osobni zahtjev pozivno pismo će biti poslano sudionicima. Pozivno pismo ne uključuje obavezu pokrivanja troškova putovanja, smještaja ili kotizacije od strane Organizacijskog odbora.

Zahtjev za vizu:
Za ulazak u Hrvatsku je u većini slučajeva dovoljna važeća putovnica. Sudionici koji nisu sigurni je li im potrebna viza za ulazak u Hrvatsku, potrebne informacije, kao i obrasce za izdavanje vize mogu dobiti u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija (www.mvpei.hr).

Osiguranje:
Organizacijski odbor kao ni tehnička služba ne snose odgovornost za gubitak ili oštećenje osobne imovine, kao niti za ozljedu sudionika. Preporuča se sudionicima  i osobama u pratnji da osobno ugovore zdravstveno i putno osiguranje.

Klima:
Vrijeme je u Zagrebu u rujnu promjenjivo, temperature se kreću od 15 do 25C. Preporuča se ponijeti kišobran ili kabanicu jer su u rujnu česti i kratkotrajni pljuskovi.

Osvježenja i ručak
U kotizaciju su uključena osvježenja u stankama predavanja, kao i dva ručka u restoranu Borongaj.

Društvena događanja:
Uz nadoplatu za vrijeme kongresa organiziran je izlet u dvorce Hrvatskog zagorja i posjet seoskom imanju, te svečana večera.

Kreditne kartice:
U većini hotela, restorana i dućana može se plaćati pomoću svih glavnih kreditnih kartica;  American Express, Visa, MasterCard i Diners.

Zabava/društveni život:
Zagreb ima dinamičan noćni život. Dodatne informacije možete naći na www.zagreb-touristinfo.hr.