Upute za izlagače

 

Posteri:

Posteri se postavljaju na panoe veličine 120x100 cm, orijentacije portreta. Očekuje se da autori postave postere na predviđena mjesta (označena brojevima) prije svečanog otvaranja (srijeda 22.09.), te da budu prisutni uz njih za vrijeme trajanja poster sekcija. Posteri ostaju izloženi do svečanog zatvaranja Kongresa.

 

Usmena izlaganja:

Autori čija su usmena izlaganja predviđena u jutarnjim terminima (prije stanke za ručak) mole se da datoteke s PowerPoint prezentacijama predaju osoblju zaduženom za tehničku podršku na CD-u ili na USB-u dan prije izlaganja.

Autori čija su usmena izlaganja predviđena u popodnevnim terminima (nakon stanke za ručak) mole se da datoteke s PowerPoint prezentacijama predaju osoblju zaduženom za tehničku podršku na CD-u ili na USB-u prije stanke za ručak.

Format datoteke treba biti kompatibilan s MS Office 1997-2003. Sudionike se moli da ne koriste MAC-format datoteka.

Sudionicima se savjetuje priprema kopija datoteka (radi sigurnosti).

Usmena izlaganja predviđena su u trajanju od 10 minuta. Izlagače se ljubazno moli da poštuju vrijeme predviđeno za njihovu prezentaciju, te da unaprijed provjere točan raspored svojeg izlaganja.

 

Radionice:

Voditeljima radionica na raspolaganju je uobičajena tehnička podrška (računalo i LCD projektor). Voditelji trebaju unaprijed obavijestiti Organizacijski odbor Kongresa o mogućem ograničenju broja sudionika i dodatnim tehničkim ili prostornim zahtjevima.

Voditelji radionica mole se da datoteke s PowerPoint prezentacijama predaju osoblju zaduženom za tehničku podršku na CD-u ili na USB-u dan prije izlaganja.

Predviđeno trajanje radionica je 60 minuta.

 

Okrugli stol:

Predviđeno trajanje okruglog stola je 60 minuta. Organizatori se mole da unaprijed obavijeste Organizacijski odbor Kongresa o mogućem ograničenju broja sudionika i dodatnim tehničkim ili prostornim zahtjevima.