12.09.14

Komunikacija kroz igru

Igraonica Klaićeva

Praktično stručno usavršavanje namijenjeno je stručnjacima koji se bave djecom s teškoćama u razvoju – radnim terapeutima, fizioterapeutima, logopedima, rehabilitatorima i odgojiteljima. Njime se nastoji unaprijediti razumijevanje igre i komunikacije i razviti vještina igranja s djecom s teškoćama u razvoju u terapijskom okruženju. 

 
Polaznici praktičnog stručnog usavršavanja imati će priliku da


- unaprijede svoja znanja o primjeni igre tijekom terapijskih postupaka s djecom
- uvježbavaju primjenu igre i komunikacijskih strategija u interakciji s djecom 

Broj polaznika: ograničen je na 24

Voditeljica :

20. i 21. listopada 2014. 

Hrvatski institut za istraživanje mozga

Šalata 12, Zagreb

Yolanda Broek, logoped, završila je studij terapije govora i jezika 1991. u Amsterdamu, u Nizozemskoj. Nakon što je nekoliko godina radila s djecom s posebnim potrebama u različitim ustanovama, zaposlila se u Bobath centru za djecu sa cerebralnom paralizom u Londonu, gdje i danas radi kao senior Bobath tutor za terapiju govora i jezika. Ima bogato iskustvo u bavljenju s djecom sa raznolikim i višestrukim razvojnim teškoćama i dugogodišnje iskustvo voditeljice različitih stručnih usavršavanja u Ujedinjenom kraljevstvu i u drugim zemljama.

U Hrvatskoj je s velikim uspjehom već vodila nekoliko stručnih usavršavanja u organizaciji Akademije za razvojnu rehabilitaciju. Bila je voditeljica Temeljnog Bobath tečaja održanog 2012. u Zagrebu, u dijelu o terapiji govora i jezika, te vodila stručna usavršavanja o teškoćama hranjenja: u okviru Ljetne akademije u Vela Luci 2013. tečaj '' Teškoće hranjenja djece s cerebalnom paralizom'' i tečaj ''Teškoće hranjenja djece s neurološkim poremećajima'' na Klinici za dječje bolesti Zagreb u veljači ove godine.

Ovo praktično stručno usavršavanje predstavlja nedopunu terapijskih postupaka tijekom NRT Bobath terapije odnosno terapijskih postupaka za djecu s teškoćmama hranjenja.


Asistent:

Darko Milašćević, dipl. fizioterapeut, Bobath NRT terapeut, ima iskustvo rada sa djecom s teškoćama u razvoju kao i sa studentima fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu gdje je predavač.


Naknada za sudjelovanje na stručnom usavršavanju iznosi 2.000,00 kn i uplaćuje se na račun Akademije za razvoju IBAN HR1723600001101440593

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje ispunite prijavu za sudjelovanje na web stranici www.akademija-rr.hr

 

PREUZMITE PROGRAM

Komunikacija kroz igru obavijest I (1)