12.01.18

Predavanje Psychosocial aspects of appearance

Poštovane kolegice i kolege,

Sastanak radne skupine predstavnika uključenih europskih država u okviru COST Action: CA1623 : European Cleft and Craniofacial Initiative for Equality in Care održat će se u Zagrebu 25. i 26. siječnja 2018. god. na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na predavanje koje će se održati 24. 1. 2018.   prostorijama Stomatološkog fakulteta, Gundulićeva 3 s početkom u 18,00.

Prof. Persson voditelj je projekta i tijekom svoje cijele profesionalne karijere bavio se potrebama osoba s maksilofacijalnim i ostalim vidljivim odstupanjima koja mogu utjecati na psihološki status osobe. 

U radu COST-a, kao predstavnici Republike Hrvatske, sudjeluju izv. prof. dr. sc. Predrag Knežević, KB Dubrava; doc.  dr. sc. Katarina Pavičić Dokoza, Poliklinika SUVAG Zagreb i doc. dr. sc. Zdravko Kolundžić, OŽB Požega.

Veselimo se zajedničkom druženju i svim pozitivnim ishodima ove COST akcije  koji će rezultirati boljom skrbi za pacijente s maksilofacijalnim malformacijama i rascjepima kao i jačanjem multidisciplinarnosti na ovom području.

Dobro nam došli!

izv. prof. dr. sc. Predrag Knežević, KB Dubrava

 doc.  dr. sc. Katarina Pavičić Dokoza, Poliklinika SUVAG Zagreb

 doc. dr. sc. Zdravko Kolundžić, OŽB Požega

Poziv za predavanje - COST 24.1.2018.