04.04.19

Tjedan zdravlja u Petrinji

poster_POU_Tjedan_zdravlja_2019

Poštovani,

ovim putem Vas želimo obavijestiti da u sklopu Tjedna zdravlja koji se održava u Petrinji od 8- 12. travnja 2019., Kabinet za logopedsku podršku organizira niz aktivnosti.

U ponedjeljak, 8.4.2019. održat će se predavanje na temu "Pristupi u radu s djecom s autizmom" s početkom u 13:00h. Tema je u skladu sa Svjetskim danom svjesnosti o autizmu, a i mjesecom svjesnosti o autizmu (mjesec travanj). Predavanje je namijenjeno roditeljima, ali i odgajateljima, učiteljima i profesorima koji rade s djecom iz poremećaja spektra autizma.

U utorak, 9.4.2o19., Kabinet će prisustvovati centralnom događanju u Gradskom parku u Petrinji.

U srijedu, 10.4.2019. održat će se predavanje "Ekrani i razvoj govora- Idu li zajedno?", s početkom u 17:30. Ovaj događaj je dio programa Dani medijske pismenosti, koje organiziraju ih Agencija za elektroničke medije i Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s brojnim partnerima, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Predavanje je namijenjeno roditeljima, bakama, djedovima, budućim roditeljima i svim odgojno- obrazovnim stručnjacima.

U četvrtak, 11.4.2019., bit će Dan otvorenih vrata u Kabinetu za logopedsku podršku, gdje bi svi zainteresirani odgojno- obrazovni stručnjaci, roditelji i svi građani mogli doći s upitima za logopeda, bez prethodnog naručivanja.

 

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu!

Srdačno,

-- 
Katarina Matijević, magistra logopedije
Voditeljica Kabineta za logopedsku podršku
POU Hrvatski dom Petrinja
M. Gupca 2
44250 Petrinja
	
poster_POU_Tjedan_zdravlja_2019