07.03.2023

Aktivnosti povodom 6. ožujka EDL 2023

Događanja

Poštovane kolegice i kolege,

htjele bismo s vama podijeliti nekoliko obavijesti o događanjima koja nas očekuju u ožujku kada obilježavamo Europski dan logopedije u slavljeničkom i radnom raspoloženju.

6.3.2023. u 19 sati obilježava se Europski dan logopedije online simpozijem na temu „Uloga logopeda u jedinicama intenzivne skrbi“. Sve informacije o simpoziju nalaze se u privitku, za simpozij nije potrebna prijava, dovoljno se spojiti putem ZOOM linka.

Uloga logopeda jedinicama intenzivne skrbi-radni plakat

11.3.2023.  održava se webinar povodom Europskog dana logopedije, u organizaciji ESLA-e za koji je potrebna registracija. Sve informacije o registraciji nalaze se u privitku.

European Day 2023 press release

16.3.2023. organiziramo sastanak Sekcije logopeda u zdravstvu u hibridnom obliku – uživo i online. Tom prilikom će nam kolegica Mirjana Ivkić, prof. održati predavanje o gutanju i hranjenju kod male djece. Detaljne obavijesti i poziv ćete dobiti tjedan dana prije sastanka.

25.3.2023. održava se Izborna skupština HLD-a u prostorijama kampusa na Borongaju. Budući da je ovo izborna godina, važno je da na Skupštini bude prisutan što veći broj članova te da svojom prisutnošću podržimo rad HLD-a jer je važan za sve nas. Također, potičemo vas da razmislite i o potencijalnim svojim ambicijama i angažmanu u radu HLD-a u narednom periodu. Detaljne informacije o održavanju Skupštine dobit ćete na vrijeme.

 

Potičemo vas da se uključite u sve navedene aktivnosti, pred nama je vrijeme ispunjeno logopedskim aktivnostima, iskoristimo to najbolje što možemo! Također, smatramo da je važno da na svim aktivnostima na kojima možemo sudjelujemo uživo jer na taj način imamo priliku upoznati se međusobno, izmijeniti iskustva i razviti kvalitetnu diskusiju o raznim temama.

Od ostalih obavijesti – u izradi je nova web stranica HLD-a čiji je dizajn doveden do kraja te se sada radi na postavljanju stranice, a njezin završetak se očekuje ovo proljeće. Svi se ovome jako radujemo!

 

Veselimo se svim predstojećim aktivnostima i zajedničkom druženju!

 

IO Sekcije logopeda u zdravstvu HLD-a

Martina Vuković Ogrizek, predsjednica

Bojana Knežević

Patricia Orlić