Članstvo

Zašto postati član

Članstvo u Hrvatskom logopedskom društvu je u potpunosti dobrovoljno i motivirano boljom povezanošću što većeg broja logopeda iz različitih sektora rada u svrhu poboljšanja uvjeta rada, promocije i zaštite logopeda i logopedske djelatnosti u Republici Hrvatskoj.

Članovi HLD-a imaju poseban pristup obavijestima o nadolazećim predavanjima, edukacijama, novostima, izvještajima i događanjima unutar svake podružnice i sekcije, kao i posebnim dokumentima koje svaka podružnica i sekcija može podijeliti.

Svaki član može pristupiti privatnom kalendaru s rasporedom svih događanja unutar HLD-a. Sve događaje iz HLD-e kalendara član može dodati u svoj Google kalendar.

Učlanjenjem dobivate brži i lakši pristup informacijama o korisnim edukacijama. Upravo sudjelovanje u edukacijama omogućuje cjeloživotno učenje i praćenje novosti u svijetu logopedije.

Članovi HLD-a imaju pristup listi publikacija koje služe kao izvor važnih informacija iz područja logopedije u obliku časopisa, znanstvenih i stručnih radova. Publikacije podrazumijevaju poveznice na hrvatske i inozemne časopise iz područja logopedije, sažetke sa znanstvenih i stručnih skupova, linkove na nacionalne repozitorije visokih učilišta i mnogu drugu literaturu.

S obzirom na to da HLD surađuje sa drugim organizacijama logopeda kao što su ESLA i IALP, članstvo Vam omogućuje povezivanje sa stručnjacima iz područja logopedije širom svijeta.