09.11.2023

Interliber – poziv na promociju knjige

Događanja

Na ovogodišnjem Interliberu, koji se održava od 7. do 12. studenoga 2023. na Zagrebačkom Velesajmu, Sveučilište u Zagrebu imat će promotivne aktivnosti u paviljonu 6, na štandu 5b.

subotu, 11. studenoga 2023. u 12:00 sati ERF će predstaviti rezultate suradnje s Nakladom Slap predstavljanjem znanstvene publikacije objavljene u listopadu 2023. u biblioteci Logopedija: Rani komunikacijski razvoj, autorice Maje Cepanec te predstavljanjem projekta Razvoj inovativnog dijagnostičkog instrumentarija za rano prepoznavanje djece s disleksijom (RiDDys) (KK.01.2.1.02.0167), koji se provodi u sklopu IRI 2 poziva: Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i  razvoja – faza II“ (KK.01.2.1.02).

Projekt je u zadnjem kvartalu provedbe, a provodi se sa ciljem razvoja dijagnostičkih instrumenata za procjenu vještina čitanja i pisanja u nižim razredima osnovne škole. Spomenutu publikaciju i projekt predstavit će izv. prof. dr. sc. Maja Cepanec i prof. dr. sc. Jelena Kuvač Kraljević, uz pomoć moderatorice Antonie Štefanec.

Posjetitelji će na izložbenom prostoru Sveučilišta i Naklade Slap moći kupiti knjige po popularnim cijenama te pratiti predstavljanja pojedinih novih sveučilišnih izdanja. Detaljan program predstavljanja dostupan je na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Ključne riječi