11.11.2023

Logopedija na Interliberu 2023.

Izvještaji

U petak, 10.11. u 18:00 sati održana je promocija knjige Mucanje – priručnik za roditelje, odgojitelje, nastavnike i stručne suradnike autorice Dubravke Prpić, prof. logoped, ECSF specijalistice za poremećaje tečnosti govora. Literatura o mucanju u Hrvatskoj je vrlo oskudna, stoga će ova knjiga bez sumnje izazvati veliki interes među ciljanom publikom jer daje vrijedan stručni doprinos u razumijevanju problematike mucanja (iz recenzije).

U subotu, 11. studenog, 2023. u 12:00 sati, na Interliberu, Zagrebački Velesajam, ERF je održao perzentaciju rezultata suradnje s Nakladom Slap. Popraćeno interesom dijela stručne  javnosti  autorice izv. prof. dr. sc. Maja Cepanec i prof. dr. sc. Jelena Kuvač Kraljević prenijele su ključne informacije o publikaciji  “Rani komunikacijski razvoj” i projektu “Razvoj inovativnog dijagnostičkog instrumentarija za rano prepoznavanje djece s disleksijom (RiDDys)”.

Nakon predstavljanja knjige i projekta, u dobrom raspoloženju uslijedilo je kratko druženje i zajedničko fotografiranje s autoricama. Na izložbeno prodajnom prostoru Naklade Slap ponuđene su i ostale publikacije iz područja “Logopedije” po sniženim cijenama.

Ključne riječi