Članstvo

Članarine

Članovi HLD-a imaju poseban pristup informacijama o događanjima unutar podružnica i sekcija, literaturi odabranoj od strane stručnjaka, kalendaru događanja, predavanjima, simpzijima, edukacijama i sl.

Svaki član Udruge HLD-a plaća godišnju članarinu u iznosu od 30,00 € (226,04 kn). Članarina za tekuću godinu se plaća do 30. lipnja. U slučaju da član ne plati godišnju članarinu na vrijeme, pristup privatnom sadržaju Web stranice će biti onemogućen.

Članarina se plaća direktnom bankovnom transakcijom. Na webu i putem e-maila, uz informaciju o skorom isteku članarine za tekuću godinu biti će i link s uputama za popunjavanje uplatnice.

Osim uplatnice, na ovom linku će se nalaziti i generirani bar kod, koji sadrži sve podatke za automatsko ispunjavanje elektronske uplatnice. Skeniranjem bar koda od strane Vaše banke ili odgovarajuće aplikacije za plaćanje, elektronska uplatnica za godišnju članarinu u HLD Udruzi se automatski ispunjava i tako možete izvršiti plaćanje na vrlo jednostavniji i pouzdaniji način.

Ako član ne obnovi članarinu sve do kraja godine, isti će biti iščlanjen iz Udruge. Za ponovno učlanjenje, mora ponoviti proces prijave tako da će ponovo ispuniti pristupnicu putem Web-a. Nakon uplate nove članarine, članu će biti dodijeljen stari članski broj i ponovo će mu biti otključan privatni sadržaj Web-a.